Bærekraftsarbeid – slik kommer små- og mellomstore bedrifter i gang.

Mange bedrifter opplever i stadig større grad at kunder, myndigheter og andre interessenter forventer at de har en såkalt «bærekraftig og ansvarlig profil» Samtidig opplever mange bedriftsledere at tida er knapp, og mange mangler erfaring med å utvikle miljøtiltak. Informasjonen en finner er ofte komplisert og mer tilpasset større bedrifter med flere ansatte.

Meld på til seminaret 7. oktober – kl 09.00-11.00

Meld deg på til den fysiske samlingen her.

Meld deg på den digitale sendingen her.

Seminar for å hente inspirasjon

NHO Innlandet, SpareBank 1 Østlandet og Innlandet fylkeskommune inviterer til et fagmøte for små og mellomstore bedrifter som ønsker inspirasjon og veiledning for å komme i gang med bærekraftsarbeid.

På seminaret vil du møte bedriftsledere som deler praktiske erfaringer med miljø- og klimaarbeid i sin bedrift. SpareBank 1 Østlandet vil presentere en ny veileder som kan gi deg som bedriftsleder et verktøy for å komme i gang med bærekraftsarbeidet. Representanter fra virkemiddelapparatet vil også presentere støtteordninger for bedrifter med grønne ambisjoner.

Programmet

Noen av dem som vil stå på scenen:

Hans Olav Wedvik, konserndirektør for bedriftsmarked, og Karoline Bakka Hjertø, leder for bærekraft i SpareBank 1 Østlandet
Kjersti Bjørnstad, leder i styringsgruppa for Biovalley
Jon Kristiansen, regiondirektør i NHO Innlandet

Bedrifter:

Atlungstad Brenneri v/styreleder Sylvia Brustad
Gjølstad Gård v/Erlend Røhnebæk
Leve Hytter v/Frode Stiansen

Arrangementet foregår i SpareBank 1 Østlandets lokaler på Hamar. Det er begrenset antall plasser i lokalet, men du kan også delta digitalt fra der du er.